consultoria de proyectos

CONSULTORIA DE PROJECTES I VALUE ENGINEERING | El nostre ampli coneixement de les necessitats del client final en diferents sectors, com el Residencial, Hoteleria, Hostaleria i Oficines, així com del mercat internacional i nacional de proveïdors, ens permet oferir solucions eficients al client professional. Ajudem a arquitectes, interioristes, inversors i promotors del sector immobiliari a dissenyar propostes atractives i de valor afegit per al client final, al millor cost possible i d’acord als seus objectius de qualitat, exclusivitat i funcionalitat. A això s’afegeix l’avantatge de tenir un únic interlocutor per a tot el projecte, la qual cosa permet optimitzar la seva gestió i la de la logística.

El servei de Consultoria de GUNNI & TRENTINO identifica les solucions idònies per a la realització dels projectes dels nostres clients professionals. Seleccionem els millors materials i productes dels proveïdors més fiables i competitius, garantint una òptima relació preu-qualitat-funcionalitat-estètica.

A través del nostre servei de Value Engineering assessorem als nostres clients per a la màxima optimització de la seva inversió, ajudant-los a optimitzar les Memòries de Qualitats dels seus projectes. La nostra experiència en Consultoria de Projectes d’Interiorisme inclou principalment: Promocions Residencials, Oficines, Hotels, Centres Comercials, Clubs Esportius, Restaurants, Cadenes de Retail, i Obra Civil.