Contacti amb nosaltres: contract@gth.es

SERVEI AL CLIENT PROFESSIONAL | Coneixem les necessitats del client professional i adaptem el nostre servei als requisits específics de cada projecte. Estem estructurats per poder ajudar amb la màxima eficiència possible a Arquitectes, Interioristes, Decoradors, Coordinadors d’Obra, Centrals de Compra, Project Managers i Constructores. Oferim el subministrament de tot tipus de productes per a l’equipament total o parcial de projectes dins i fora d’Espanya i, a més, podem oferir, si el client així ho desitja, el servei de suport tècnic dels nostres equips especialitzats de back-office.

El nostre profund coneixement del client final i de les seves preferències ens permet ajudar al nostre client professional en la selecció d’opcions que puguin augmentar el seu èxit comercial i el valor percebut de projectes i promocions. Ajudem al client a prescriure el producte més adequat, tenint sempre present la relació qualitat-preu-estil, la resistència dels dissenys i materials, així com el posterior manteniment i reposició de tot el que es prescriu.

INTERLOCUTOR ÚNIC PER A CADA FASE DEL PROJECTE | Oferim al client professional l’avantatge de tenir un únic interlocutor durant de tot el projecte. L’eficiència del nostre servei es basa en el profund coneixement de cada àrea de producte, del mercat local i internacional i de les necessitats del client final. L’equip tècnic de Contract està especialitzat en cadascuna de les àrees implicades en el projecte i tenim l’avantatge d’oferir la nostra capacitat de fabricació pròpia de mobiliari.

SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES | Som experts en el subministrament de productes per a l’execució de projectes d’interiorisme. La divisió de Contract de GUNNI & TRENTINO acumula més de 40 anys d’experiència en grans projectes.

La nostra àmplia gamma de productes ens permet subministrar tot el que cal per a la realització d’un Projecte, tant si es tracta d’habitatges particulars, promocions residencials, espais comercials, oficines, seus institucionals, hotels i restaurants, entre d’altres. Treballem únicament amb marques líders en cada categoria de producte i amb els millors materials i acabats, a més de disposar de les nostres diferents línies de fabricació pròpia en Cuines, Banys, Paviments, Revestiments, Armaris i Portes. Tot això ens permet ser flexibles i competitius, capaços d’adaptar les nostres propostes a tot tipus de projectes, estils i pressupostos.

PRODUCTE PROPI | La nostra marca ofereix productes de fabricació pròpia específicament dissenyats per Contract en les categories de Banys, Cuines, Armaris, Vestidors, Portes d’interior i exterior, Paviments i Revestiments. La nostra capacitat com a fabricants ens permet produir mobiliari a mida per a qualsevol tipus d’espai.

MÉS DE 600 MARQUES DE DISSENY | Som els únics distribuïdors oficials que oferim més de 600 marques internacionals de disseny en el seu catàleg global. Entre moltes altres marques de prestigi internacional, treballem amb Armani Casa, Fendi Casa, Kenzo Maison, Allermuir, B & B Itàlia, Maxalto, Flexform, Knoll, Vitra, Poltrona Frau, Cassina, Cappellini, Poliform, Rimadesio, Moroso, Lapalma, Sellex, Senator , Verpan, Viccarbe, Zeitraum, Artemide, Flos, Foscarini, Tom Dixon, i un llarg etcètera de companyies líders mundials del disseny.

EXPORTACIÓ DE PRODUCTES | Podem subministrar articles arreu del món gràcies a les nostres aliances amb transportistes internacionals certificats i equips de muntadors propis que desplacem al país de destinació del projecte. La nostra Divisió de Logística disposa d’una àrea especialitzada en la exportació des de la qual es gestionen diàriament comandes internacionals. Estem habituats a realitzar projectes a l’exterior i a oferir un servei àgil, competitiu i segur de transport i lliurament en termini.

AREA ESPECIALITZADA EN OFICINES | Oferim solucions integrals i serveis innovadors per a l’optimització dels espais de treball: Assessorament de la Inversió Immobiliaria, Gestió d’Espais, Project Management i Control de Stock per a qualsevol tipus de projecte.

VALUE ENGINEERING | Analitzem el projecte i elaborem una proposta de productes i materials dirigida a optimitzar la inversió del client. Com a experts en Contract, sabem quins són els productes, materials i sistemes d’instal·lació, manteniment i reposició que ofereixen una millor relació qualitat – funcionalitat – estètica – preu per al client professional. A més, gràcies a la nostra capacitat de producció pròpia, podem fabricar articles a mida per solucionar necessitats específiques de funcionalitat i espai. Aquest servei pot marcar una diferència crucial en grans projectes d’Hotels, i Oficines.