ARTEMIDE |

artemide-logoLa marca italiana d’il·luminació Artemide, fundada el 1960, és una de les més prestigioses del món. El Grup Artemide és un dels líders mundials en el sector de la il·luminació residencial i de la il·luminació professional d’alta gamma. Destaca per la seva filosofia “The Human Light” i el seu nom s’ha convertit en sinònim de disseny i innovació més de representar una referència del Made in Italy. Artemide ha contribuït a la història del disseny internacional amb llums com Eclisse (1967, de Vico Magistretti), Ptolemeu (1989, de Michele De Lucchi i Giancarlo Fassina) i Pipe (2004, de Herzog & De Meuron), totes guanyadores del premi Compasso d’Oro. Artemide destaca tant en il·luminació moderna d’interiors, amb llums de sostre, llums de suspensió, llums de peu i de taula, focus i aplics, com també en il·luminació arquitectònica i il·luminació d’exterior.

El 1994 Artemide rebre el premi Compasso d’Or al conjunt de la seva trajectòria i el prestigiós European Design Prize el 1997. Els llums de Artemide són considerades internacionalment com icones del disseny contemporani i diverses d’elles són exposades en els més importants museus d’art modern i col·leccions de disseny del món com el MoMA de Nova York, Metropolitan Museum of Art deNueva York, el Victoria and Albert Museum de Londres, Museu Nazionale della Scienza i della Tecnica de Milà, la Galleria Nazionale d’Arte Moderna de Roma, o el Centre Georges Pompidou de París.

Artemide col·labora des dels seus inicis amb els més destacats dissenyadors internacionals i promou activament tallers amb escoles de disseny com ara, la Royal College of Art de Londres, per tal de descobrir els millors talents entre les joves generacions de dissenyadors.

Gunni & TRENTINO és distribuïdor oficial dels productes de Artemide.

GALERIA ARTEMIDE |