SMEG |

Smeg-LogoEl catàleg de productes de Smeg és molt ampli: cuines, plaques, forns, cafeteres, rentadores, rentavaixelles, assecadores, campanes extractores, aigüeres, vinoteques, frigorífics. Els seus dissenys per a la cuina abasten l’estètica moderna, clàssica, anys cinquanta i colonial.

En les plaques de cocció Smeg, l’elegància dels materials s’uneix amb la tecnologia més avançada. Diferents mides, formes i tipologies de cocció, de fàcil coordinació amb la gamma de forns. L’àmplia gamma Smeg es compon de plaques de gas, vitroceràmiques i inducció. La plaques de cocció a gas, en acer inox, vidre o esmaltades, ofereixen alternatives disponibles d’instal·lació que poden ser estàndard, de suport, tall i semifilo. Com a alternativa a la cocció a gas, Smeg proposa plaques de cocció elèctriques.

Smeg compta amb una gamma completa de forns d’encast d’estètica molt refinada, projectats per oferir les millors prestacions i respondre a qualsevol exigència, garantint la màxima flexibilitat d’ús i amb la major seguretat.

Les vinoteques Smeg d’encast i de lliure instal·lació asseguren una òptima conservació d’ampolles de vi negre, blanc i caves gràcies a zones separades de temperatura que poden regular independentment, a especials llums a Led ia un vidre amb protecció UV que creen les condicions ideals per la seva conservació.

Les màquines de cafè d’aquesta prestigiosa marca són també d’extraordinària qualitat. Disponibles en diversos estils i colors, coordinen a la perfecció amb la resta dels electrodomèstics de la mateixa línia estètica, realçant l’ambient de la cuina.

Gunni & Trentino és distribuïdor oficial de Smeg.

GALERIA SMEG |