camio tassio 2 BN OK

A GUNNI & TRENTINO L’ATENDREM D’UNA MANERA TOTALMENT PERSONALITZADA I PROFESSIONAL, FINS I TOT DESPRÉS DE FINALITZAR EL SEU PROJECTE.

El SERVEI POSTVENDA GUNNI & TRENTINO és un referent en el mercat. Hem anat desenvolupant, durant més de 40 anys d’experiència en diferents tipus de projectes amb diferents clients tant particulars com professionals, una atenció Postvenda adreçada a oferir-los la major seguretat, confiança i eficàcia en la solució d’incidències i en el manteniment dels productes posteriorment a l’execució del projecte. Per a nosaltres és un element clau del nostre servei al client particular i professional. No dubti a preguntar als nostres comercials o bé en contactar directament amb Postvenda: posventa@gth.es

MÉS DE 40 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN PROJECTES D’INTERIORISME | Els nostres professionals acumulen una llarga experiència en projectes d’interiorisme i estan especialitzats en diferents àrees: Cuines, Banys, Armaris i Portes, Llar, Paviments i Revestiments, ebenisteria, Il·luminació, tant per a habitatges com per a Oficines, Hotels o Espais Comercials, entre d’altres.

ASSESSORAMENT EXPERT | Els nostres equips comercials estan integrats per dissenyadors d’interiors preparats per aconsellar en tots els aspectes relacionats amb l’elecció dels productes i materials més adequats al projecte. L’assessorarem per obtenir el millor aprofitament tant de l’espai com del pressupost.

TRANSPORT I MUNTATGE PROPIS | Realitzarem el transport i el muntatge amb equips propis de tècnics uniformats, amb la nostra pròpia flota de vehicles.

COORDINACIÓ LOGÍSTICA | El Departament de Logística gestiona la recepció, emmagatzematge i subministrament de materials i productes per a projectes nacionals i internacionals. El nostre Magatzem Central, amb més de 3000 m2 de superfície, allotja els centenars de comandes que la nostra firma gestiona diàriament.

La nostra atenció inclou a més les següents avantatges:

  • GESTOR TÈCNIC DEL SEU PROJECTE – Serà el professional responsable de la coordinació, execució i seguiment del projecte i l’assessorarà tècnicament en tot moment.
  • TÈCNICS PROPIS DE MUNTATGE – Equip propi de tècnics muntadors especialitzats en cuines, banys, armaris i vestidors, ebenisteria, paviments i revestiments. Són coneixedors del producte i han estat formats a l’empresa. Acudiran uniformats i equipats per a un servei exclusiu de muntatge.
  • EQUIP PROPI DE TRANSPORT – Comptem amb un equip propi de transport expert en la manipulació de mobiliari, electrodomèstics i altres articles delicats destinats a moblar habitatges, oficines, hotels.

 [902.152.397] [Contactar amb Postvenda] [Veure Botigues]