ESPAI BARQUILLO 12 A CASA DECOR MADRID 2014

GALIVIVIENDA i OIKOS trien a Gunni & TRENTINO per crear l’estand “Barquillo 12”, que comparteixen a l’actual edició de CASA DECOR fins el 22 de juny, a l’edifici de l’antiga seu del COAM de Madrid

GALIVIVIENDA és una societat cooperativa d’àmbit nacional constituïda per un grup d’inversors gallecs a finals de 2006, amb la finalitat de construir i reformar habitatges de primera qualitat a preu de cost. El 2009 es va ampliar el grup i la companyia es va transformar en Cooperativa d’àmbit nacional, amb noves promocions a diferents punts d’Espanya i Amèrica Llatina. Iván Blanco, president de la cooperativa, explica que “els nostres projectes compleixen sempre criteris de qualitat i eficiència energètica mitjà-alts. A més, adaptem els habitatges a les necessitats de cadascú, aconseguint un producte a mida, de gran qualitat ia preu inferior al del lliure mercat “. http://galivivienda.com La proposta consta d’una cuina GUNNI& TRENTINO model Milà, lacada seda mate de color Maquiato amb l’interior del moble de roure tenyit de color Wengué i tiradors clàssics cromats. El taulell de cuinas’ha fet a mida de  Marbre Portoro Brown de la Col·lecció Gunni & TRENTINO Pedra Natural [GTP], amb cantell recte de 6 cm i cantonades ingletades, amb els costats laterals a terra de la mateixa pedra.

CASA DECOR LOW
CASA DECOR 2014 (5)
CASA DECOR 2014 (2) LOW
CASA DECOR 2014 (1) LOW
CASA DECOR 2014 (10) LOW
CASA DECOR 2014 (3) LOW
CASA DECOR 2014 (4) LOW
CASA DECOR 2014 (6) LOW

L’equipament de la cuina inclou una placa de gas de 5 focs marca Smeg model PX750 amb base d’acer inox de 74cm d’ample, una aixeta Smeg model MD13-CR monocomandament acabat crom amb canella extraïble i una pica de la mateixa marca model VQ72RS-2 acer inox . Per al terra s’ha triat un roure tintat negre, raspallat i envernissat, de la col·lecció Gunni & TRENTINO Fustes [GTM].

L’acabat seda mate dels mobles es combina amb les vitrines model Leach amb vidre rèflex i marc d’alumini negre mate a joc amb les prestatgeries encastades de noguera amb frontals lacats negre brillant, de Poliform.El saló-menjador inclou mobiliari de Vitra, Arflex , Lapalma, Carl Hansen, B & B Itàlia i Poliform, amb acabats de fusta, i entapissats en tons naturals que contribueixen a crear un ambient elegant i acollidor. Les lluminàries esfèriques de vidre transparent i en acabat coure de Reflex donen un toc càlid a la il·luminació d’un espai que compta amb molta llum natural.