tendències eurocucina 2014

TECNOLOGIA, COMBINACIÓ DE MATERIALS DE CONTRAST, EL “CLÀSSIC RENOVAT”, MIX D’ESTILS, FUSTES “BRUT”, LA PEDRA NATURAL, EL COLOR NEGRE …

Cuines més high-tech que mai, que a la vegada combinen estils per recuperar la cuina càlida amb tocs rústics. Protagonisme de l’illa de cara al saló, l’accessori a la vista, mobles de treball escamotejables, fogons desplaçables elèctriques i mecanismes “push” per a electrodomèstics integrables. El color negre envaeix les cuines, tant en accessoris com en acabats per a frigorífics, cuines i mobles d’emmagatzematge.

Destaca la combinació de materials d’alt contrast com les fustes rústiques i contundents amb acabats “brut”, els marbres de textures fortes, el metall martelé, el coure, el lacat negre mat en aixetes, prestatgeries, darrere i frigorífics o el encanyat en illes tant en fustes com en pedra natural. Els accessoris es mostren a la vista a posteriors de península. Profusió d’illes en pedra i fusta i terres de taulons de fusta XXL.
El clàssic renovat ens torna a la cuina càlida de sempre, i per altra banda, veiem un eclecticisme que no tem barrejar tocs industrials amb rústic i estil modern de base amb notes tradicionals. El “mix” està servit i es dóna una llibertat absoluta amb vista a una total personalització de la cuina com a espai protagonista de l’estil de vida.

La-Cornue-Jubilee-1
marmol isla
la cornue
eurocucina-varenna8
ESTANTERÍA ISLA
MESA LATERAL PLEGABLE