QUIENES SOMOS

MÉS DE 45 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN INTERIORISME | GUNNI&TRENTINO és una empresa espanyola especialitzada en alta decoració amb més de 40 anys d’experiència com a subministradora de productes per interiorisme de luxe. La nostra companyia és un referent en el sector de la decoració i el disseny. Treballem amb els millors materials, productes i marques per assegurar un resultat durador i un interiorisme de la major qualitat. El nostre catàleg de productes inclou milers de referències i abasta tots els estils de decoració: clàssic, modern, contemporani, nòrdic, rústic, colonial o d’avantguarda. Disposem de producte propi de la marca GUNNI&TRENTINO en Cuines, Armaris, Paviments i Revestiments.

SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES PER A TOT TIPUS DE PROJECTES | El nostre ampli ventall de productes i marques i l’acurada selecció de peces de mobiliari modern, clàssic i contemporani dels més famosos dissenyadors i arquitectes, ens permet adaptar-nos a cada projecte i a cada tipus d’espai. GUNNI&TRENTINO disposa a més de diverses línies de producte de fabricació pròpia a les seccions de Cuines, Armaris i Portes, Banys i Spas, Paviments i Revestiments. Aquesta combinació d’articles,  amb la nostra experiència i especialització, ens permet adaptar-nos a les necessitats de cada client, ja sigui professional o particular, tant en el disseny com en el pressupost.

SOM DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LES MARQUES DE DISSENY MÉS PRESTIGIOSES DEL MÓN | Comercialitzem productes de les millors editores internacionals de mobiliari de disseny, amb una selecció de més de 600 marques de reconegut prestigi, repartides en les nostres 9 categories: Mobiliari de la Llar, Mobiliari d’Exterior, Cuines, Banys i SPA, Paviments i Revestiments, Armaris i Portes, Mobiliari d’Oficina, Il·luminació i Parament. Entre aquestes marques es troben: Armani Casa, And Tradition, Artemide, Agape, B & B Itàlia, Bisazza, Cassina, Cosentino, Cosmic, Devon & Devon, DuPont Corian, Dornbracht, Effegibi, Falper, Fendi Casa, Flexform, Flos, Fritz Hansen, Foscarini, Gaggenau, Gervasoni, Giorgetti, Carl Hansen, Ingo Maurer, Kenzo Casa, Kettal, Kos, KWC, Kartell, Knoll, La Cornue, Limited Edition, Lightyears, Maxalto, Moroso, Miele, Pallucco, Paola Lenti, Poliform, Poltrona Frau, Porada , Promemoria, Ritmonio, Smeg, Siemens, Stua, Sub-Zero, Tece, Technogym, THG, Tom Dixon, Tresserra, Zeitraum, Zucchetti, Venini, Waterworks o Wolf.

INTERLOCUTOR ÚNIC PER A CADA FASE DEL PROJECTE | Oferim al client l’avantatge de tenir un interlocutor únic durant tot el projecte. L’eficiència del nostre servei es basa en un coneixement tècnic minuciós de cada àrea: Llar, Cuines, Banys, Armaris, Il·luminació, Paviments, Revestiments, Oficina i Parament i en una manera de treballar que permet una coordinació excel·lent.

SERVEI PERSONALITZAT I EXCLUSIU | Oferim un servei personalitzat adequat per a respondre a les necessitats específiques de cada client i de cada projecte. Amb els nostres equips, formats per professionals de primer nivell – comercials, interioristes, tècnics especialitzats, muntadors i transportistes propis – creem espais únics i exclusius, funcionals, confortables i bonics. Subministrem als nostres clients professionals i particulars tots els articles necessaris per a la rehabilitació, remodelació o construcció d’habitatges particulars, hotels, oficines, restaurants, espais comercials, cadenes de franquícies, seus corporatives o institucionals i obra civil. Oferim un ventall extens que abasta des de projectes d’elit que exigeixen un interiorisme de luxe, a projectes adaptats a pressupostos mitjans i mitjans-alts.

ELS NOSTRES VALORS | La qualitat, la excel·lència, la creativitat i un servei totalment orientat a les necessitats del client constitueixen el nostre compromís. Crear atmosferes úniques conjuntament amb els nostres clients és la nostra passió. La nostra experiència ens permet respondre, fins al més mínim detall, a les característiques del projecte i a les preferències d’Arquitectes, Interioristes, Decoradors i clients particulars. Busquem constantment l’equilibri perfecte entre tradició i modernitat, aplicant només els millors materials i els dissenys més adequats a cada projecte. Traballem amb productes que permeten combinar les darreres tendències i innovacions tecnològiques amb un enfocament artesanal totalment personalitzat. Tot això amb la cura, la dedicació i l’amor pel detall que ens diferencia des de fa tants anys.

UNA MICA D’HISTÒRIA | La nostra firma te un recorregut de més de 45 anys. És el resultat d’una fusió reeixida entre dues empreses de tradició familiar, GUNNI&TRENTINO és actualment una barreja perfecta del savoir-faire de les dues companyies fundadores. Un gust cosmopolita, un equip de professionals de primera línia, un fort compromís amb l’excel·lència i un amor pel detall, combinats amb un concepte modern del que avui dia significa el luxe en l’interiorisme, han fet la resta. Ens agrada pensar que continuem construint un patrimoni de marca propi, fet de la vocació, coneixement, experiència i dedicació al client, que afegeix valor a una firma sòlida, madura i reconeguda.