internacional mapamundi GTH ESPAÑOL

SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES & TRANSPORT INTERNACIONAL | Tenim una experiència de més de 40 anys com a subministradors de producte per a la realització de Projectes d’Interiorisme. GUNNI & TRENTINO subministra qualsevol dels productes del seu ampli catàleg per a projectes ubicats arreu del món. El nostre servei de transport internacional li oferirà plenes garanties de lliurament. Treballem amb les millors empreses certificades de transport internacional i local. La nostra experiència en projectes internacionals abasta els mercats d’Europa, Amèrica Llatina, Estats Units, Àfrica i Orient Mitjà.

DIVISIÓ LOGÍSTICA | La nostra pròpia Divisió de Logística gestiona totes les tramitacions necessàries i coordina el transport i lliurament dels productes.

OFICINES INTERNACIONALS | GUNNI & TRENTINO disposa  d’oficines tècniques pròpies a l’Amèrica Llatina (Bogotà) i Orient Mitjà (Doha), la qual cosa agilitza les gestions d’exportació que es coordinen des de la nostra Divisió Central de Logística a Madrid.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a més informació: CONTACTE