TRANSPORTE

SUBMINISTRAMENT DE PRODUCTES PER A DECORACIÓ I INTERIORISME | Oferim el subministrament de tot tipus de productes per a l’equipament total o parcial de projectes d’interiorisme, rehabilitació i construcció dins i fora d’Espanya. El nostre ampli catàleg abasta tots els productes necessaris per realitzar el seu projecte, amb milers de referències, 9 categories de producte i més de 600 marques de disseny internacionals.

INTERLOCUTOR ÚNIC PER A CADA FASE DEL PROJECTE | Oferim al client particular i professional l’avantatge de tenir un únic interlocutor durant de tot el projecte. Això contribueix a agilitzar processos, augmentar l’eficiència del projecte i representa una major comoditat per als nostres clients.

TRANSPORT, LOGÍSTICA I MUNTATGE PROPIS | Els nostres equips estan formats per professionals propis – tècnics especialitzats, transportistes i muntadors-. El nostre Departament de Logística gestiona tots els detalls relatius al transport i lliurament del producte així com del muntatge, en coordinació permanent amb el comercial assignat al projecte. Equips propis de Gunni & TRENTINO, uniformats i de la màxima professionalitat, integrats per transportistes i muntadors pertanyents a l’empresa, s’encarregaran de lliurar els productes a destinació.

ENVIAMENTS INTERNACIONALS | Oferim preus molt competitius per als productes subministrats en projectes internacionals, a més de l’avantatge d’un interlocutor únic capaç de coordinar tot el procés.

CATÀLEG ONLINE | La fase d’inspiració, consulta i recerca és fonamental a l’hora de concretar un projecte. El catàleg en línia de GUNNI & TRENTINO està dissenyat per facilitar aquestes tasques tant al client professional com al particular. Una estructura de recerca per categories de producte, marques, dissenyadors o característiques específiques, a més d’un apartat de novetats i de productes recomanats, ajudarà a l’usuari a trobar el que necessita i sol·licitar més informació si així ho desitja. Consulti el nostre catàleg des de PRODUCTES.

mas producto 2