DEVON&DEVON |

devondevon-logoLa marca italiana de mobiliari de luxe per al bany Devon&Devon és una referència en decoració de banys clàssics. Els seus productes són fàcilment recognoscibles: banyeres clàssiques amb potes, banyeres de ferro fos, White Tec o fibra de vidre, banyeres per cantonada, portes per a dutxa, mampares de portes lliscants, lavabos clàssics en diferents materials, consoles en metall, ceràmica o fustes massisses , fogons porta lavabos en marbre o en ceràmica, sanitaris clàssics i retro, aixetes clàssiques amb acabats de luxe, cabines de dutxa en angle, mampares de bany i mampares de dutxa. Els paviments de Devon&Devon són també espectaculars. Terres de fusta, marbre i pell que permeten combinar diferents acabats i dissenyar dibuixos originals en sòls de roure, iroco, caoba, o pedra natural.

Els accessoris de bany de Devon&Devon són d’una qualitat extraordinària. Tovallolers cromats, saboneres, miralls de bany, galants, a més d’una col·lecció d’il·luminació per al bany que inclou aplics de paret, llums de taula, de peu i de suspensió.

Les col·leccions de Devon&Devon són d’una elegància i sumptuositat fora del temps. Un referent del bany clàssic de luxe en tot el seu esplendor, confort i elegància.

Els productes d’aquesta prestigiosa marca de luxe italiana són molt demandats per interiorismes d’alta gamma en habitatges particulars així com per a interiors de luxe en hostaleria i restauració.

El seu mobiliari de Devon & Devon és d’una qualitat extraordinària: vitrines, gabinets, butaques, descalzadoras, sofàs, còmodes i consoles en fustes nobles completen el conjunt de les seves col·leccions de mobiliari per a bany.

GUNNI&TRENTINO és distribuïdor oficial de Devon&Devon.

GALERIA DEVON&DEVON |